4 jaar geleden

Plan hoe je daar iets van gaat zeggen en toch wat meer voor jezelf op te komen, want als je dat zo laat gaan zal je vroeg of laat ontploffen waar je schoonouders bij zijn, en dan weet je niet waar je eindigt. Voor jezelf opkomen is geen ramp, gewoon doen! ?

4 jaar geleden

Zo herkenbaar! Ik heb sinds dat ik moeder ben geworden ook een verknipte relatie met m’n schoonouders, krijg steeds meer een gruwelijke hekel aan ze. Ze hebben geen enkel respect voor hoe ik mijn kind wil opvoeden en ik kan nooit iets goed doen. Mijn vriend en ik komen ook uit 2 tegenovergestelde gezinnen.. helaas heb ik alleen niet (altijd) de steun van mn vriend wat betreft zn ouders...

4 jaar geleden

Pff als je een moeizame relatie hebt met je schoonouders is het altijd lastig! Ik zou alsnog mijn verhaal doen bij hun. Ze hoeven niet te reageren zolang ze maar luisteren toch! Succes ?

4 jaar geleden

Ja dat is het ook.. Ik herken de situatie wel een beetje. Mijn schoonmoeder en ik liepen ook niet altijd lekker. Maar sinds de kinderen er zijn zeg ik gewoon hoe ik er over denk en gun haar meer tijd met haar kleinkinderen en dat waardeert ze. Sindsdien gaat het ook echt goed. Dus ik denk wel dat het een ongemakkelijk gesprek waard zal zijn. Hoop zo voor je dat het bij jou ook een leukere en gezelligere situatie tot gevolg heeft. Succes!!!