4 maanden geleden

Wat bij ons hielp was hem laten plassen voor het slapengaan. Heel raar maar dat hij moest plassen triggerde het rond een uur of 21:00/21:30. Elke keer als we vergeten waren om hem te laten plassen. Met dit trucje komt het nog zelfde voor.

2 maanden geleden

Herkenbaar! Dit had mijn dochter precies zo. Inmiddels is zij door deze fase heen en is onze zoon degene met af en toe nachtangst. En ook bij hem is de aandrang om te plassen vaak de trigger.

4 maanden geleden

Onze zoon die nu 6 is heeft het ook al ruim 1,5 jaar. Zijn vader heeft het ook gehad vroeger.

4 maanden geleden

Dochter van 9 heeft dit ook. Vroeger heel hard , meerdere keren per nacht. Nu voornamelijk in de zomervakantie als alle structuur wegvalt … ongeveer 2 weken nadat de school gedaan is tot een week voor school begon had ze er last van, op een gegeven moment tot 7x per nacht. Als je dan om 5u op moet wordt je een beetje kregelig 🙈. Dat gaat van huilend naar beneden komen, helemaal naar beneden gaan, alle lichten aansteken en dan terug naar boven gaan. Huilend tot bij ons komen, wat staan ronddraaien , alle lichten aansteken en dan terug naar haar bed gaan. Nu heeft ze het nog af en toe maar niet meer zo frequent als in de zomervakantie.

4 maanden geleden

Dochter van 9

4 maanden geleden

Sorry, per ongeluk op reageer geduwd 🙈