1 jaar geleden

Zo herkenbaar, 20 jaar geleden….geen voorbereidende pijnstilling geadviseerd ..op de ochtend zelf net voor punctie een rustgever en plaatselijke verdoving tijdens punctie…vond de pijn vreselijk…maar resultaat na drie x traject…een prachtdochter

1 jaar geleden

Ik herken wel dingen uit je verhaal. Maar het verschilt heel erg volgens mij in welk ziekenhuis of welke kliniek je bent. Voor mij geen infuus met pijnstillers, de avond voor de punctie moest ik wat nemen om beter te kunnen slapen. En voor de punctie diclofinac slikken. In totaal heb ik 3 keer een punctie doorstaan. Pas bij de laatste punctie kreeg ik een infuus en kreeg ik dormicum vlak voor de ingreep. Ik was altijd weer blij dat ik het weer doorstaan had. Nu een trotse mama van een zoon van 5. Bij ons is ook ISCI toegepast.

1 jaar geleden

Ik herken een aantal dingen uit je verhaal zeker.

1 jaar geleden

Ik kreeg in de kliniek gelukkig een roesje. Niks van meegekregen dus. Bij de eerste ivf was er 1 eitje 4x gedeeld,toch maar terug geolaatst: ze is nu 20. En de 2e werd t icsi . 2 eitjes terug geplaatst, 1 prachtige zoon van u 18. Later kreeg ik (hoe dan metngeen eisprong??) Nog een dochter.