's avatar
7 jaar geleden

Yo, that's what's up trluhfutly.

Proudmom1's avatar
7 jaar geleden

Onze tweede had dus ook reflux (verborgen) Leuk een derde kindje! Ik heb de kriebels ook wel maarrr papa vind het prima zo haha. Nee een tweeling dat zal heftig zijn!! Maar ook daar zal je weer ingroeien en weet je op een geven moment niet beter. Je doet het gewoon en als de kids steeds ouder worden vraag je je af.. hoe heb ik het allemaal gedaan??

's avatar
7 jaar geleden

Fijn om te lezen dat het goed gaat met je! zeker heftig eerste maanden, wij hadden het geluk (!) dat onze oudste meer een huilbaby was met reflux. Echt 1e jaar was alles anders dan anders volgens CB maar ze vonden het knap dat we een ritme hadden gevonden dat we allemaal gelukkig waren. de tweede was gelukkig makkelijker behalve 1e 2 maand met bv hele dag aan mijn borst gehad, maar mijn oudste kon gelukkig zelf vermaken in de box en papa die thuis werkte die af en toe de oudste of de jongste exr=tra aandacht gaf. Bij mij worden ze in april 3 en mei 2, en hopen op een 3e en we hopen echt niet op een tweeliing!

Proudmom1's avatar
7 jaar geleden

Mommyof2boys.. ook heftig! Bijna de zelfde situatie. Gelukkig kan ook jij nu genieten en is de bekkeninstabiliteit minder. Bij mjj blijven mijn bekken ook altijd een zwakke plek.