EWanders's avatar
9 jaar geleden

Mijn dochtertje is ook een beetje rossig, en ik ben er heel erg trots op. Geniet ervan!

's avatar
9 jaar geleden

wij hebben twee prachtige rooie dochter kan ook niet anders pap rood en mama was vroeger rood (het kan dus bijtrekken haha op latere leeftijd hoor dus geniet nog even) hier werk er gewed of wij rooie kindjes zouden krijgen omdat het mijn man zijn zus en broer niet is gelukt (ook die hebben rood haar maar hun partner niet) en ons dus wel jheee helemaal happy en je krijgt er zoveel oude dammetjes die dan zeggen och wat hebben ze mooi haar en het enige wat ik zeg weet ik haha.

mariyenka's avatar
9 jaar geleden

Mijn eigen vader had als kind rood haar, dat steeds bruiner werd met de leeftijd. Hij was ook echt de enige die dat gen droeg uit beide families. Grappig om te zien dat juist mijn dochter dat gen geerft heeft haha. Ik wordt vaak gevraagd of zij een andere vader heeft als mijn zoon, omdat ze qua huid ook iets donkerder is. Dat is dus absoluut niet zo maar ik grap nog wel eens dat ze van de melkboer is. Vind dat zo'n persoonlijke/misplaatste vraag, dat vraagt gewoon om een dom antwoord :-) De natuur doet soms vreemde dingen maar gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde!

Mama.vD&B's avatar
9 jaar geleden

Ons meisje was de eerste paar daagjes wat rossig, nu is ze een blondje! :) Mijn moeder vertelde, dat ze over mij hadden gezegd dat ik een rooie zou worden. Omdat mijn vader donker haar heeft en mijn moeder licht. Meestal door deze combi krijg je roodharige kinderen. Heeft dus niet altijd iets met de rest vd familie te maken, maar ik had uiteindelijk net zo'n donkere haren als mijn vader. Maar je hebt een mooi meisje, leuk die krulletjes nu al! :)