7 jaar geleden

De oudste eet vanzelf wel weer groente , ik zou me daar niet zoveel zorgen over maken. Mijn kids hebben ook allemaal zo'n fase gehad , en nu eten ze alles. Mijn zoon van 1.5 heeft nu ook af en toe dat hij niet al zijn groente op eet , maar ik vind dat hij nog te jong is om hem het uit te leggen hoe of wat.. Komt vanzelf wel weer goed , een stukje fruit meer overdag om het een beetje te compenseren komt wel goed !

7 jaar geleden

Leuk geschreven! En inderdaad: laat een ieder even fijn zelf bepalen hoe hij of zij zijn of haar eigen kinderen opvoedt, of er borstvoeding gegeven wordt of niet, en zo voort en zo verder. Leven en laten leven. Trouwens, ik vraag me af waar die mensen die altijd zo druk zijn met het doen en laten van een ander de energie vandaan halen...

7 jaar geleden

Wat jou "opvoedings methode" betreft zitten wii echt helemaal op één lijn! Alleen jammer dat mijn oudste nog steeds niet aan de groente is, ookal is er een lekker toetje.. Borstvoeding/flesvoeding EINDELOZE discussie! Ik ben blij dat ik toch een beetje heb kunnen geven aan beide kids, maar over gaan op flevoeding vond ik echt geen drama, juist een opluchting! Goede blog weer hoor!