Wat een super leuk en goed concept! Weet zeker dat je hier veel mama’s mee kan helpen. ?

5 jaar geleden

Ik was voor de komst van de kinderen al heel tevreden met mijn afgedragen kleding. Het zit gewoon zo lekker en ik voel mij er fijn in. Afgelopen weekend trouwde mijn zusje. Mijn moeder heeft mij gesmeekt of ik dan voor een keer niet in mijn tuinbroek en (kap) laarzen wilde komen maar gewoon iets fatsoenlijks. Ik heb samen met mijn dochter een nieuwe blouse gekocht en nieuwe Timberlands. En ja het voelde fijn om er netjes uit te zien, maar eenmaal thuis trek ik dan toch snel mijn oude kloffie aan. Ik ga voor dat geld dat ik heb uitgegeven liever iets leuks met de kinderen doen! Ieder zijn keuze. Ik vind overigens dat jij wel hele leuke betaalbare combinaties maakt. Misschien maakt mijn tuinbroeken en kaplaarzen collectie ooit nog eens plaats voor een bundleofjoyce combi! Ik weet je te vinden!

5 jaar geleden

Aaahh Miranda, wat super tof dat je hier je verhaal wilt delen!! en wat herkenbaar haha, goed van je schoonmoeder!! That's a keeper!! En heel erg bedankt voor je lieve woorden, al is het er maar 1 dan vind ik het fantastisch!!! Heel erg bedankt, you made my day <3

5 jaar geleden

Misschien meteen hele zware vragen hoor, maar had je dat voor de kids ook? en is het voor jou dus helemaal prima zo!!! Lekker zo laten want het gaat erom dat jij je er fijn bij voelt!!! Of slokt het leven, de kids en alles eromheen je zo op dat je jezelf er de tijd en aandacht niet voor gunt maar zou je wel anders willen en je daar dan prettiger bij voelen?