8 jaar geleden

he meiden, nou ik moet nog 10 weken dus ik moet nog wel even... haha koelbox meenemen en voeten hierin.. zie je toch niet van onder mijn bureau:P.. de komende tijd zal de ventilator mijn grootste vriend zijn. nog vier weken en dan kan ik met verlof... thuis is het een ander verhaal.. twolittlegirls ik hoop dat je er deze zwangerschap geen last van zult hebben.

8 jaar geleden

Heel herkenbaar, zo heb ik tijdens mijn eerste zwangerschap een kwartier lang bij het vriesvak van de supermarkt gestaan met de deur open. Erin kruipen, besefte ik me, zou wat ver gaan maar na 15 minuten kreeg ik wel vragen van het winkelpersoneel haha. Bij de tweede was het nóg erger en dreef ik regelmatig mijn bed uit 's nachts. Terwijl ik normaal amper zweet ook al heb ik het bloedheet. Ik hou mijn hart vast met deze zwangerschap, ik ben eind vd zomer uitgerekend namelijk (andere 2 was ik hoogzwanger in de winter, is toch wat makkelijker verkoeling zoeken). Sterkte en hopelijk duurt het niet al te lang meer!

8 jaar geleden

Oeps dat is wel minder... Hoe lang moet je nog? Misschien morgen maar zo'n kunstof koelbakje vanuit de vriezer in je bh doen ofzo. Succes de komende tijd!