5 jaar geleden

Ik vind het leuk als namen een beetje bij elkaar passen. Mijn dochter (1e kind) zou Lyndsey of Isabella worden. We kozen uiteindelijk voor de eerste, dus wilden we ons 2e kind ook een Engels klinkende naam geven. Dit werd Owen. Hoewel hij als 2e naam Sylvano heeft omdat we die ook wel erg leuk vonden! Mijn derde zwangerschap was helaas ook niet zonder complicaties, hij zou Devin hebben geheten.. Een naam die ik nog nergens gehoord had! En nu lees ik hem hier. Heel speciaal. Maar Stef en Stan.. Ik vind het wel erg leuk bij elkaar passen! Niet zozeer als Jokie en Jet enzo, maar wel als broers! Dat vind ik leuker klinken dan een heel ander soort naam erbij. Succes met kiezen!

5 jaar geleden

Onze zoons heten Ties en Nout. Wij hebben wel voor namen gekozen die bij elkaar passen. We houden daarbij van korte namen. Ik vind een korte naam en daarnaast een lange altijd wat vreemd (Chris en Alexander bv).

5 jaar geleden

Als wij na onze dochter ooit nog een kindje mogen krijgen en het wordt een jongen, dan zal zijn voornaam dezelfde voorletter hebben als zijn zus. Onze dochter heeft wel meerdere voorletters, dat voorkomt (hopelijk) verwarring met de post etc.

5 jaar geleden

Gefeliciteerd met deze (goede) zwangerschap! Ik vind Stef en Stan leuk! Ik zou dan alleen weer niet zo snel kiezen voor twee keer dezelfde voorletter ivm verwarring van de namen, omdat je vaak alleen de voorletter opgeeft (met name bij officele (overheid/bank/school/etc) instanties en dat lijkt me dan gewoon niet zo praktisch en dasr ben ik nogal van (het praktische). Maar als je daar geen moeite mee hebt, ik vind het een leuke combi van namen. Veel leuker dan Devin, maar ja dad allemaal heel persoonlijk natuurlijk... succes met kiezen en een fijne zwangerschap nog!