3 jaar geleden

Ja ik ben het wel met je man eens. Knuffel thuis laten. Kind tegen zichzelf in bescherming nemen. Maar wel uitzoeken waarom ze niet naar buiten durft zonder knuffel.

3 jaar geleden

Ik vind het altijd ontzettend schattig om te zien, een kindje met het knuffeltje! Wel denk ik dat je eerst moet weten waarom ze dat knuffeltje altijd bij zich wil hebben.

Kunnen jullie niet op zoek naar een ketting of een steen in de jaszak waar ze kracht uit kan halen? Als steun of een bedelarmband? Ik vraag me ook een beetje af wat het doel van deze blog is. Bijval voor jou visie ? Zodat je je partner, familie en vrienden kunt vertellen dat er een heleboel mensen het wel met je eens zijn? Hoe dan ook; succes!

3 jaar geleden

Ik zou er met mijn dochter over praten. Zowel over de voor en nadelen van het meenemen van de knuffel. Ze zal zich serieus genomen voelen en mochten kinderen opmerkingen maken dan overvalt het haar misschien niet zo. Er zijn fijne trainingen voor kinderen die hen leert op een vriendelijke manier voor zichzelf op te komen (Rots en water) Misschien heeft ze daar wat aan. Succes want makkelijk is dit niet