6 jaar geleden

Hier al 3 keer gelijk, zoon, dochter en dochter en binnen een aantal weken weet ik of ik de vierde keer ook gelijk heb. Denk wederom een jongen. Bij andere heb ik ook vrijwel altijd het juiste voorgevoel.

6 jaar geleden

Ik zei ook gelijk vanaf het begin af aan dat het een meisje zou worden. En met 16 weken een geslachtsbepaling gedaan en het was inderdaad een meisje.. nu al weer 2,5 maand moeder van een prachtige dochter genaamd Yara:)

6 jaar geleden

Mijn gevoel zat 100% goed. Bij de geslachtsbepaling echo werd er gezegd dat het een jongetje zou zijn. Ik met m'n grote mond: dan moet je een nieuwe bril kopen want ik ben zwanger van een meid. Omdat ze daarna niet meer bij het geslacht kon komen doordat de kleine zichzelf in de meest onmogelijke houdingen zette, mocht ik een week later terug komen. Met het schaamrood op haar kaken bevestigde ze wat ik al wist: het was een meisje. Zelfs de geboorte datum gaf ik al ver van te voren aan. Ik was uitgerekend op 19-3, maar wist zeker dat ze de 17e zou komen. Verjaardag van m'n opa. Uiteindelijk 16 maart rond 10 vliezen gebroken en 17 maart rond 03:45 kleine meid op m'n borst. Van verloskundige en echoscopiste hele leuke reactie gehad, en ze vonden het beiden bizar dat ik dit zo goed had aangevoeld ????

6 jaar geleden

Ik herken mij helemaal in jouw verhaal! Ik had ook heel sterk de voorkeur voor een meisje. Toch wist ik zeker dat het een jongen was. Ik ging bij een Love & Mariage fair alleen maar naar schattige bruidsjonkerskleding kijken voor onze bruiloft en ik heb zelfs de geslachtsbepalingsecho gedroomd weken voordat hij plaats vond (met 10 weken) . En toch stroomden de tranen over mijn wangen van geluk, toen ik bij de geslachtsbepalingsecho bij 16 weken te horen kreeg dat het inderdaad een jongen was. Nog steeds hield ik vol dat ik als tweede toch graag nog een meisje zou hebben. Maar eenmaal na de geboorte was ik zo intens gelukkig! Ik kon niet geloven dat welk meisje dan ook dit mooie prachtige jongetje kon overtreffen. Nu denk ik zelfs dat jongens gewoon veel leuker zijn dan meisjes en hoop ik dat als er een tweede komt dat dit een jongen zal zijn. Maar goed, ik denk dat als ik hoor dat het dan een meisje is, ik net als toen weer heel erg gelukkig gaat zijn. Uiteindelijk is het cliché, maar oh zo waar! Als hij/zij maar gezond is!