1 jaar geleden

Hey hey, kwam je oproepje op internet tegen (wel van 6 jaar geleden) :) Ik leef helemaal met je mee, ik ben ook in zo,n situatie beland. Ik zoek al jaren en echt al jaren een moeder figuur, maar helaas niks gevonden. Net wat je zelf zegt, de mensen verlaten je weer. Graag zou ik wel met jou in contact willen komen om onze ervaringen te delen. Ik neem aan dat je nu 41 bent, dat ben ik ook. Woon alleen helaas niet vlak bij Zoetermeer, woon in Friesland Ik hoor graag van je!

7 jaar geleden

Update 03-07 Op diverse fora en blogs heb ik mijn verhaal gezet en zie ik mooie reacties en veel vragen naar mijn verhaal. Helaas is er nog niemand geweest die mij kan helpen. In mijn verhaal lijkt mijn vraag groot. Daarin omschrijf ik een perfecte moederfiguur. Voor mij is een perfecte moeder 1 die geen misbruik, geweld en psychische niet in de grond trapt. Dus iemand die volwassen is kan aansturen en een steun kan zijn en natuurlijk indien nodig kan ik die persoon ook helpen en steunen. Is er iemand in de omgeving Zoetermeer die mij kan helpen?

7 jaar geleden

Wat goed van je dat je dit hebt geschreven. Ik woon bij je in de beurt, maar ik ben jonger dan dat jij bent, dus of ik die moederrol zou kunnen vervullen? Ik hoop dat je iemand gaat vinden. Tot die tijd.... een dikke knuffel van mij!

7 jaar geleden

Een heel dikke knuffel voor jou! Ik hoop dat je snel iemand kunt vinden die jou op deze manier wil helpen.