8 jaar geleden

Dank je wel dat je me volgt. Helaas heb ik even nog geen tijd gehad om een vervolg te schrijven. Mijn kinderen zijn de laatste weken om en om ziek. Heb er mijn handen vol aan gehad. Maar wat ik wel wilde zeggen is hou vol. Depressief moeder zijn is niet niks. Het kan lood zwaar zijn. Maar probeer toch de leuke kanten te bekijken. Kijk hoe moeilijk het ook kan zijn soms naar wat je wel bereikt heb. Makkelijker gezegd dan gedaan ik weet het. Ik kijk veel naar mijn kinderen. En iedere knuffel, kus en lach doet mij goed. Maar vooral de woordjes ik hou van jou brengen bij mij weer een lach op mijn gezicht.

8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, helaas heb ik even nogal wat zieke kids in huis dus heb even geen tijd gehad om te schrijven maar er komt zeker nog een blog aan. Kost alleen wat meer tijd dan normaal. Bedankt voor het volgen.

8 jaar geleden

Ik weet niet goed wat ik moet zeggen, maar wil je wel laten weten dat ik je volg en hoop voor mezelf iets uit je verhaal te halen, als mede depressieve moeder aan het begin van nog een onbekend traject

8 jaar geleden

Wat fijn dat Spike zoveel liefde en plezier aan je vader gegeven heeft! Maar wat een heftige afsluiter van je blog! Je tante heeft echt goed gehandeld.Ik ben heel benieuwd naar je volgende blog! Dikke knuffel!