8 jaar geleden

Ik ben het met jou eens! Het hangt helemaal van het restaurant af, goede speelvoorzieningen in het restaurant? Dan blijft ie gewoon in de tas. Maar soms is het gewoon handig en tijdens het eten is dat ding natuurlijk uit. Nu gaan wij momenteel niet echt veel spannender eten dan in een pannenkoekenhuis, omdat 3 jonge jongens niet goed te hanteren zijn in een chique restaurant... Daar is zelfs geen tablet tegen bestand ????

8 jaar geleden

Als we uit eten gaan zit de oudste (4) wel met meegenomen speelgoed of met een telefoon te spelen maar dat is meer voor de rust van andere (zoonlief heeft pdd-nos en weet zelf niet goed met andere te spelen word wel hard aan gewerkt). Maar thuis zodra het lekker weer is zijn we buiten. Of het nu in de achtertuin is of in de speeltuin maakt niet uit. En met slecht weer lekker binnen spelen met speelgoed. Als ik nu naar buiten kijk word het denk ik cakejes bakken en versieren ooooooh ik dwaal af. Alleen tijdens het eten koken mag hij even op de iPad en tijdens het eten liggen onze telefoons in de keuken zodat er niet op gekeken kan worden.

8 jaar geleden

Verschrikkelijk! Ik zit ook steeds vol verbazing te kijken. Als wij naar een restaurant gaan hebben we ook wat te spelen mee, kleurtjes en papier, autootjes, poppetjes. Hiermee zijn ze ook zoet en kun je ook even samen spelen. Achter zo'n tablet is direct alle aandacht daarvoor en is een gesprek voeren lastig.

8 jaar geleden

Ik heb niet eens aan ipad of iets dergelijks. Haha hoezo ouderwets. (Wel een smartphone maar daar mogen mijn heren niet aan komen) en eten is hier gezamenlijk en ook uit eten doen we samen. De heren spelen als dat kan bij een restaurant ook gewoon lekker buiten.