1 jaar geleden

Ik ben zelf 7 jaar gestalkt en bedreigd geweest door mijn ex. Hij heeft nu een contact verbod en staat onder probatie. De kinderen mag hij niet meer zien. En voor hen is dat het beste. Als hij toch lastig begint te dien. Stuur ik een mail naar de justitie assistente en zij neemt dan contact met mijn ex op. Als dit te regelmatig is moet hij terug naar de gevangenis gaan. Ik raad je aan om klachten te blijven neerleggen. Telkens weer. Ik heb in den tijd 500 euro betaald en dan is mijn zaak ineens naar de onderzoeksrechter gegaan. Omdat mijn zaak grondig was heb ik die 500 euro terug gekregen. Das mss en tip. Maar laat het hier niet bij. Geef hem niet gewonnen. Hij moet jullie gerust laten.

1 jaar geleden

Is dit het Belgische systeem? Geloof niet dat het in NL zo werkt. Ook niet dat je een justitie assistente kunt bellen helaas. Geld terugkrijgen omdat je zaak grondig was heb ik in NL ook niet eerder gehoord. Dus op zich goede tip, maar ligt aan land waar je woont of je er iets mee kunt.

1 jaar geleden

En vanwege de kinderen mag jij zeker niet een ander telefoonnummer nemen of verhuizen naar een plek waar hij je niet kan vinden?

1 jaar geleden

Mijn regen mobiel nummer heeft hij niet we hebben een aparte telefoon waar hij op belt. Verhuizen ook al geprobeerd maat woningbouw werkt hier niet aan mee helaas. En als hij me wil vinden vind hij me toch wel denk ik waar ik ook zit. Op dit moment geen contact met kinderen, rn sinds hij uit detentie is ook niet meer gebeld.