4 jaar geleden

Dankjewel! Hé wat vervelend en ik snap je dat zou ik dan ook overwegen. Het is ook een richtlijn vanuit het RIVM en Rutte dat ouders niet op het schoolplein mogen. Veel succes in het nemen van je beslissing. Liefs Joyce.

4 jaar geleden

Dat is fijn om te horen! Ik kan mij goed voorstellen dat dit een stukje geruststelling geeft. Wij hebben afgelopen zondag te horen gekregen dat er eigenlijk weinig veranderd behalve 1,5 m afstand. Ouders mogen gewoon het schoolplein op. Dit stelt mij niet gerust en overweeg om haar thuis te houden. Even afwachten wat de eerste weken gebeurd en dan kijk ik wel wat we gaan doen. Geniet van jullie laatste weekje vakantie! Liefs Kelly

4 jaar geleden

Wat fijn eindelijk te lezen hoe ik het ook voel! Ik heb ook afgewacht wat de school van mijn dochter ons ging vertellen en dit was gisteren. Ze gaat op maandag en woensdag naar school, ouders mogen niet op het schoolplein en niet in de school komen. De juf staat op het plein om de kindjes op te vangen en ze gaan per groep naar binnen. Deze duidelijkheid geeft me een stukje rust al vind ik het nog altijd heel eng.Gelukkig is het nog geen 11 mei en genieten we nog even van de vakantie. Heel veel succes. Liefs Joyce.