6 jaar geleden

nee een prikpil veel beter

6 jaar geleden

Ik heb een koper spiraal gehad. Heel lang "plezier" van gehad. Het nadeel vond ik echter wel dat ik, naar nu blijkt, vele malen erger ongesteld was. Nu ik er vanaf ben merk ik pas hoe weinig bloedverlies ik nu heb tov met koperspiraal. Daarnaast kan een spiraal altijd uitzakken. Bij de koper heb je dan geen bescherming meer en bij de mirena heb je dan nog de hormonen die nog hun werk doen. Door het zakken was er bij ons bijna een derde die niet in de planning zat. Gelukkig had de natuur al bepaald dat het niet zo moest zijn. Succes met de mirenaspiraal.

6 jaar geleden

Verdiep je eens in de koper spiraal die geeft geen hormonen af.. Ik ga morgen juist mijn mirena verwijderen omdat ik alle bijwerkingen van de hormonen kan hebben die er zijn.. Ik snap een condoom gaat irritant worden maar waarom iets met hormonen??? Ik zeg niet dat iets niet ik vraag alleen om je evt te verdiepen in de koper spiraal! ;) en veel plezier vanavond haha

6 jaar geleden

Erg fijn! Ik heb hem zelf ook gekozen na de geboorte van de 2e. Wij willen geen kinderen meer. Het fijne is dat de hormonen niet door je lichaam gieren maar alleen in he baarmoeder. En ik heb de fijne bijwerking dat ik dus niet meer ongesteld word. Haaruitval zou ook een bijwerking zijn maar daar heb ik geen last van.