's avatar
7 jaar geleden

Mijn dochter heeft precies het zelfde gehad maar dan met 11 daagjes oud. Ik heb gelijk de huisartspost gebeld en moest gelijk komen. Vandaar ben ik Door gestuurd naar spoed eisende Hulp, daar werd ze gemonitord, na lang wachten is er besloten ons op te nemen in het ziekenhuis. Die nacht is ze eindelijk weer gaan reageren en voedingen gaan drinken. Ook hier hebben ze nooit een oorzaak gevonden. Mijn dochter is inmiddels 3jaar en heeft een eetprobleem, gedrag is nog in onderzoek, maar wijkt af van leeftijdgenootjes. Ze is overigens ook dysmatuur geboren, daar is wel een oorzaak uit gekomen. Ik vind het erg raar dat ze jou niet hebben door verwezen. Zeker gezien hij pas 2 daagjes oud was. Ik hoop dat je het gauw een plek kunt geven of nog eens met een arst over kunt hebben.

's avatar
7 jaar geleden

Ik snap haar reactie wel! Zeker bij een 1e kindje... je weet nog niks over het moederschap... over hoe dingen horen te lopen... over dat je moedergevoel altijd goed zit etc! Daarbij... de verloskundige en de kraamhulp hebben wel de ervaring en die hebben er voor geleerd... die vertrouw je!

Chuck87's avatar
7 jaar geleden

Zoals Anneloes eigenlijk bedoeld ik was niet meer mezelf ik was versteend! Heb mezelf heel lang afgesloten van de buitenwereld!

Chuck87's avatar
7 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties. Ik heb nl niet zitten wachten de kraamhulp kwam op dat moment al binnen en die belde eerst de vk en bovendien kun je lezen dat ik in een shock ben geraakt ( het niet meer relatief kunnen reageren een soort van kortsluiting/afsluiting door de paniek. Ik weet helaas door de depressie en shock ook niet veel meer van delano zijn eerste 3 jaar en heb me zeker wel schuldig gevoeld heel lang zelfs!