4 jaar geleden

Tuurlijk! Er zijn tegenwoordig zoveel makkelijke alternatieven dat het echt niet moeilijk is om op sommige vlakken wat bewuster te ziin ??

4 jaar geleden

Alle kleine beetjes helpen zeker! Ga je door op dezelfde voet nu mei bijna ten einde is?

4 jaar geleden

Yeeeeeejj, wat fijn om te horen dat er meer mensen bewust bezig zijn! Menstruatie cup is inderdaad heel zero-waste, maar ik gebruik de prikpil dus ik word eigenlijk nooit ongesteld. Ik heb dus niet veel verstand van die cup, hihi. Zweet lucht krijg je er zeker uit! Wat oudere shirts is het lastiger (maar ik met “normale” zeep vond ik dat al lastiger), dus die was ik mee op 60* met de handdoeken of het beddengoed, werkt super! :D

4 jaar geleden

Wij zijn ook bewustzijn bezig met consumeren. Ben net overgestapt op aleppo zeep ipv douche gel en shampoo. Ik was serieus verbaasd hoe mooi mijn haar was na het wassen met een blok zeep haha. Ik zit nog te twijfelen of wat ik doe als alternatief van wasmiddel, krijg je bijvoorbeeld ook een zweetlucht uit je kleding met die wasschillen? Ik heb nog een aanvulling, maandverband en tampons kan je ook vervangen voor bijvoorbeeld een menstruatie cup. Je hebt een heleboel alternatieve artikelen op www.levenzonderafval.com. Soms kan je er inderdaad echt moedeloos en bang van worden. Maar wij doen ons best ?