Loor-Monsma's avatar
6 jaar geleden

haha zo herkenbaar dit! Hetzelfde met mijn schoonfamilie. Andere mensen begrijpen je kind ook beter als het moet poepen zeker als het zichzelf nog niet zo goed duidelijk kan maken maar wel al zindelijk wordt! hihi mijn dochter inmiddels 4 weet nu dat ze drukken bij de schoonfamilie zegt en poepen bij mijn familie! kinderen hebben dat heel snel door! En ik ben gewoon lekker eigenwijs en leer de volgende ook alweer poepen op de wc :)

petracharlotte86's avatar
6 jaar geleden

Altijd gewoon poepen genoemd haha dochter heeft een boekje van bumba en daar staat pippie en kakkie in verschrikkelijk dus bij voorlezen verander ik dat ook gewoon in plasje en poepen haha

Boysmama's avatar
6 jaar geleden

Hier noemen we het ook gewoon poepen. Mijn oudste zegt altijd: 'ik moet naar de wc'. Hij redt zichzelf ook prima, dus ben ik dan ook niet meer nodig. De andere twee hebben het gewoon over poepen. En drukken vind ik zo'n raar woord. Je drukt niet, je poept, van drukken krijg je aambeien ?

's avatar
6 jaar geleden

hier met 2 zoontjes van 9 en 5 jaar oud is t van heb je poepie gedaan, naar hebbe poept, naar ik moet poepen gegaan. heb ze nu alleen aangeleerd dat als je in een eettent of restaurant zit dat ze het stilletjes aan me moeten zeggen omdat andere mensen dat op zo'n moment niet hoeven te weten :)