1 maand geleden

Wow nu ik joun verhaal lees weet ik dat ik niet de enigste ben. Mijn relatie van 3 jaar ging uit en begon ook veel naar clubs te gaan en zelfs in een te werken. Van het een komt het ander en kwam ik er ook achter dat ik zwanger was. Ik wist meteen dat ik het kindje wilde houden en mijn ouders reageerde dan ook heel behulpzaam. Ik wist en weet ook nogsteeds niet wie de vader is van mijn zoontje het is of mijn ex of een destijds goeie vriend. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was heb ik ze gelijk verteld hoe het zit. Eerst wilden ze nog mee werken met een DNA test maar voordat het zover wad was ik al geblokkeerd door beide. Ik ben er altijd heel eerlijk over geweest en heb me nooit geschaamd maar ben wel goed veel belachelijk gemaakt. In middels woon ik nu samen al meer dan een jaar en is ons kindje bijna een jaar.

8 jaar geleden

Petje af dat je zo verantwoordelijk bent omgegaan met je zwangerschap. Er zijn er veel die meteen de andere keuze hadden gemaakt. Als je het mij vraagt ben je een voorbeeld voor vele! Wat fijn dat de vader eerlijk is geweest en jullie afspraken hebben kunnen maken erover. Veel geluk met je groeiende gezinnentje

8 jaar geleden

Wat een verhaal, maar wat goed en eerlijk van je dat je destijds moeite hebt gedaan om de vader op te speuren, je dochter heeft inderdaad recht om te weten wie haar vader is! Veel succes met je zwangerschap en boer ????

8 jaar geleden

Wat fijn dt je uiteindelijk toch wist wie de vader was! Gefeliciteerd met je nieuwe zwangerschap! :D