We weten nog niet genoeg over TAPS, maar Stichting TAPS Support heeft het tot haar missie gemaakt om ervoor te zorgen dat we meer te weten komen en doofheid onder de aandacht brengen <3 Bedankt voor het delen van je verhaal.

2 jaar geleden

Ik kan me voorstellen dat dit een hele zware klap voor jullie is. Heb zelf dit van dichtbij meegemaakt bij mn eigen zusje. Bij haar zijn ze de hele screening vergeten qua gehoor test. Mn ouders hadden het zelf niet direct door dat er iets mankeerde aan het gehoor, ze keek altijd wel rond en hadden het idee dat ze wel reageerde op wat je zei en er niet iets was, maar toen mijn oom (slechthorend) en tante is op visite kwamen was het voor hem wel direct duidelijk dat er iets niet helemaal goed zat. Hij heeft echt letterlijk met 2 pannendeksels naast de box gestaan kabaal maken, maar daar kwam dus helemaal geen reactie op. Toen zijn mijn ouders het hele traject in gegaan met mn zusje en ja idd aan beide oren doof. Hoe verdrietig ook, maar houden van haar doen we maar al te veel! En zelf ja het is heel lastig maar je leert er ook mee leven ook al is het natuurlijk niet niks. Ze heeft nu al zeer lange tijd CI’s aan beide kanten. In het begin met veel gebaren ter ondersteuning maar nu kan je ook prima een normaal gesprek aan gaan met haar (ze is nu 20 jaar). Ik wil jullie veel sterkte wensen als jullie niet al het traject zijn in gegaan!

2 jaar geleden

Wat ontzettend heftig zeg. Al je gevoelens en emoties klinken heel normaal. Wat goed dat je erover blogt en ze benoemt. Sterkte de komende tijd met alle dingen die je nu "moet"

2 jaar geleden

Jeetje zo heftig dit hele verhaal te lezen. Kan me zo goed indenken dat je wereld even compleet instort met dit nieuws. Toch hopelijk komen er nog lichtpuntjes. En zoveel respect voor jullie! 😘😘