8 jaar geleden

Zit je blog verhalen te lezen en denk nog ik hoop dat je bekend bent met onze stichting en lees dit stuk als laatste en zie de mooie foto's en wat beschrijf je mooi de waarde van een reportage! ❤️ Las dat hij hele mooie (spannende) stappen vooruit maakt. zo fijn en tegelijk ook wel een dingetje.. Maar het komt helemaal goed.

8 jaar geleden

Daar ben ik ook bang voor inderdaad. Hopelijk ben ik sterk genoeg op het moment dat de 'man met de hamer' toeslaat.. en niet alsnog depressief in bed beland na deze periode te hebben overwonnen..... we'll see... Hopelijk komt deze rollercoaster zonder horde of stoten tot stilstand tegen die tijd ;)

8 jaar geleden

Nee vreemd toch? Je ondergaat het maar hebt in werkelijkheid blijkbaar geen flauw benul.. Ook ik heb geen idee of ik een prik heb gehad, ik weet alleen dat hij snel moest komen dat ik anders alsnog op de ok zou belanden en dat ik wee-opwekkers kreeg om hem eruit te krijgen?! De foto's ben ik ook ontzettend blij mee ;)

8 jaar geleden

Raar hoe je dingen anders kan beleven dan het in werkelijkheid ging he. Ik zou zelf bijvoorbeeld niet eens meer weten of ik nou wel of geen prik in mijn been heb gehad voor de placenta. Mijn vriend zegt van niet, maar ik weet het gewoon niet. En dat erwijl ik een naaldenfobie heb! Hele mooi foto's en inderdaad een super herinnering op deze manier. Rustig aan, wie weet keren stukje bij beetje nog wel wat herinneringen van de bevalling terug.