3 jaar geleden

Lijkt wel alsof ik mijn eigen verhaal lees! Ik had echt precies hetzelfde, alleen heb ik na dag 1 het spreidbroekje helemaal niet aangedaan. Kreeg ook 2 tegenstrijdige berichten. “De afwijking is echt minimaal en de kans is groot dat het vanzelf recht zal trekken. Toch wil ik graag dat hij 23 uur per dag een spreidbroekje draagt. Er is nu wel een onderzoek en discussie gaande of het nodig is met zo’n lichte afwijking maar we doen het toch omdat dat “protocol” is. Stond ook buiten met tranen in mn ogen en mama opgebeld dat mijn gevoel echt heel hard NEE riep. Gekozen om niet te dragen want het voelde gewoon echt niet goed. Na 3 maanden was de controle en was er geen enkele afwijking meer te zien.. controle met 1 jaar was ook perfect. Zo blij naar mijn moedergevoel te hebben geluisterd! En bijzonder dat jij precies hetzelfde hebt meegemaakt!

3 jaar geleden

Wat fijn dat ze het broekje zo weinig nodig heeft gehad.. hier was ik blij geweest als ze vroeger wat vaker naar mijn moedergevoel hadden geluisterd en wel naar haar heupen hadden gekeken toen ze nog klein was.. nu 9 jaar steunzolen, fysiotherapie en nog draait ze haar voeten na binnen om te kunnen lopen.. en zo zie je maar weer dat je moeder gevoel vaak gelijk heeft.. alleen werd er na die van mij niet geluisterd

Mooi verhaal om je moedergevoelens te volgen!

3 jaar geleden

Je verhaal is denk ik voor vele herkenbaar! Het dochtertje van mijn beste vriendin moet nu ook een spreidbroekje dragen en die worstelt met hetzelfde als jou. Ze krijgt er ook geen leukere baby door, zodra ze even het broekje uitdoet is haar baby veel vrolijker! Ik heb jouw verhaal meteen met haar gedeeld! Knap en sterk van je hoe je dit als moeder aanvoelt en naar handelt!