3 jaar geleden

Lief dat je ze hebt gelezen. Bedankt voor je reactie! Het is inderdaad niet altijd rozengeur en maneschijn. Bij mij was het echt het plotse en de narcose die het zo lastig hebben gemaakt. Gelukkig is het goedgekomen, maar de nare herinnering blijft. Ik wens jou het allerbeste met je kleintje!

3 jaar geleden

Ik ben je blogs gelijk gaan lezen, na ons contact via Instagram. Vind het erg sterk van je dat je het deelt! Het voelt in grote lijnen als mijn verhaal. Te weinig lees/hoor ik over de minder fijne ervaringen rondom bevallen. En fijn om te weten dat we niet de enige zijn, hè ❤️

3 jaar geleden

Ik begrijp je wel, maar je hoeft je echt niet schuldig te voelen, het was ook voor jou heel pittig en je hebt er niet voor gekozen, het is jullie overkomen! Met zo'n liefdevolle mama komt het vast goed. Het is echt bewezen dat het de hechting bevordert als je je kindje na een moeilijke start draagt en borstvoeding geeft! Wat ook heel helend kan zijn is om met je zoontje te praten over de periode rond zijn geboorte. Je denkt misschien dat hij dat niet meekrijgt, maar dat is echt niet zo. Gewoon op een rustig moment als jullie knuffelen of net voor het slapen gaan. Gewoon uitleggen hoe het is gegaan en dat je het zo graag anders had gezien, maar dat dit niet kon en dat jullie zo blij zijn met hem. Mocht je ooit meer willen weten, mag je altijd contact met me opnemen.

3 jaar geleden

Wat fijn om te horen dat je gelooft dat ik het voor hem daarna wel een beetje heb goedgemaakt. Ik voel me nu namelijk zo schuldig naar hem toe. Ook al zie ik wel dat hij goed in zijn vel zit, toch knaagt het soms. Dank je voor je reactie!