11 jaar geleden

Dat hebben we gedaan we kopen de fiets nu inderdaad samen.Ik heb er inderdaad aan gedacht haar dit te laten lezen maar ben bang dat ze zich er misschien gekwetst door zal voelen.

11 jaar geleden

wat een lieve moeder heb je :D misschien vindt ze het moeilijk jullie los te laten. je zou met haar kunnen overleggen dat jullie ook een fiets wouden kopen misschien kunnen jullie dan eventueel besluiten om 50-50 te doen zo hebben jullie toch beiden iets voor de fiets gedaan :D verder zou ik toch nog eens proberen te praten met je moeder of haar dit bericht eens laten lezen soms werkt het heel verhelderend.

11 jaar geleden

Lief bedoeld echt, en dit is een moeder uit duizenden! Maar ik begrijp je gevoel wel. Heb je haar ook gezegd dat jullie zelf voor een fiets gingen kijken en dat jullie dit zelf willen geven? Misschien kun je het door kleine dingetjes aan haar laten doordringen.

11 jaar geleden

Een dubbel gevoel. Toch kan ik het van haar kant ook wel een klein beetje begrijpen. Ze moet inderdaad na al die jaren leren loslaten. Gelukkig wel een lieve moeder,hoor!