4 jaar geleden

Heftig dat je je kraamweek zo ervaren hebt.. Toch vraag ik me dan altijd af hoe dat werkt. Kraamverzorgende schrijven vaak in het zorgdossier precies op wat ze gedaan hebben of wat ze juist niet mochten doen. En een verhaal heeft altijd 2 kanten . Fijn dat iemand het alsnog fijn heeft afgesloten.

4 jaar geleden

Waren ze er niet ter ondersteuning van de vrouw. Mijn taken zijn vooral huishoudelijke als ze mij ondersteunt moet ze dat dus over nemen. Nou met een zucht en een kreun en werd ze ook nog eens boos tegen onze oudste omdat hij door het wasrek liep, toen was ik er helemaal klaar mee. Gelukkig was mijn man thuis dus ik zei laat haar niet alleen met de kinderen. Wilde ze ook nog 2 dagen langer blijven want ik had daar recht op omdat ik een keizersnede had gehad. GA WEG ? verloskundige vond die extra dagen ook onzin omdat ik me ook echt goed voelde.

Ja het is echt geld klopperij vind ik! Echt te zot voor woorden

Jaa ik heb toen een klacht ingediend en toen werd er gewoon gezegd dat ze geen schoonmakers bedrijf zijn en er alleen zijn voor de controles. Controles die je ook gratis door de verloskundige kan krijgen als je kiest om geen kraamzorg te nemen. Letterlijk geld weg gooien is het!