7 jaar geleden

Mijn zoontje van 3 1/2 begint nu van zijn favoknuffel af te komen. Hij heeft 4(!!) van deze dingen. Een maandje geleden heb ik er 2 weggelegd en van 2 andere 1 pootje af gekipt. Hij sabbelt namelijk p die pootjes (of voetjes) Het is een lapje met een kopje en 4 pootjes. Nu gaat er 1 op 2 pootjes door het knuffel bestaan en de ander moet ik nog amputeren. Ik doe het heel langzaam want doe ik het te snel dan gaat het verkeerd hier. Laatst had ik een DRAMA moment met hem. Hij was boos omdat de fiets buiten bleef staan en ik vermoed dat hij de fiets ziet als iets waar je lief voor moet zijn, iets wat gevoel heeft. Dat heb ik ontkrachtigd. Daarna is hij zijn knuffel ook aan kant gaan gooien en nu heeft hij die knuffel minder vaak in zijn mond. Er zijn nog momenten dat hij die graag wil en heel soms, met grote uitzondering, wil hij die nog overdag. Ik heb gekeken of onze zoon er aan toe is en dat was hij nog niet toen ik begon met de knuffels vermaken. Nu is hij er langzaam aan wel aan toe. Ik denk dat het per kind verschillend kan zijn wat handig is en wat werkt. Sommige moeders gebruiken een (onzichtbare) fee. Succes en sterkte met het afbouwen van de tut.

7 jaar geleden

Graag gedaan! Boekjes zijn leuk met deze leeftijd.. Ze kunnen zich er in verplaatsen.. Ik heb nu hugo haas potje besteld daar gaan wij mee beginnen:) Hermien Stellmacher is de schrijver vande hugo haas boekjes.. Suc 6 en natuurlijk veel plezier!

7 jaar geleden

Hey ontzettend bedankt voor je reactie ik ga zeker op zoek naar dat boekje... Borre op het potje boekje heeft ook geholpen bij het zindelijk maken dus ga dit ook zeker proberen! Bedankt! Groetjes linda

7 jaar geleden

Wat een slimme knul met zn speentje!! Heb er erg om gelachen!! Goed dat je micky als leuk hebt gelaten!! Bij onze zoon heb ik een maand elke avond het boekje hugo haas hoeft geen speentje meer gelezen humor boekje met uitleg dat het voor kleine broertjes en zusjes is:) en leuke omsla vakjes.... En daarna net als hugo haas een mooi bakje geknutseld em daar net als hem de speentjes in gedaan en hoog neergezet.. En mogt ze elke avond welteruste zeggen maar niet meer aanraken.. Na een tijdje vroeg hij er niet meer om;)