10 jaar geleden

Nou wij zijn geweest en het ging hartstikke goed! Op de echo was al zo goed als niets meer zichtbaar en ook de cardioloog kon het nog maar nauwelijks terugvinden. Het zit er nog wel en is nog hoorbaar maar hij zou hier geen last van moeten krijgen. We hoeven over 4 jaar pas terug te komen en naar verwachting is dat dan de laatste keer. Goed nieuws dus!!

10 jaar geleden

ZE zijn niet dicht hoor nahsuusje, maar de hoeveelheid bloed die zeg maar 'lekt'is minimaal omdat de hartspier steeds sterker wordt. Er zal dus altijd wel wat bloed lekken, maar dat is nauwelijks nog te meten en hij heeft er dan geen last van.

10 jaar geleden

Dat is bizar en maar goed ook dat die gaatjes ineens dicht waren. wat goed, toitoi morgen.

10 jaar geleden

Toen ik nog zwanger was en net na de geboorte was het inderdaad absoluut geen onbezorgde tijd. Al moet ik zeggen dat ik ook zeker heb genoten van de zwangerschap hoor. In de baarmoeder had hij het prima, en ik heb zoveel echo's gehad dat ik met alle foto's daarvan een heel fotoboek kan vullen haha. De afgelopen twee jaar is de angst dat hij last van zijn hart zou krijgen steeds verder afgezakt. We moesten letten op overdreven vermoeidheid,kortademigheid en een blauwe rand om zijn neus en mond. Nou iedereen die mijn zoon kent zal nu hard lachen als ze dit lezen, want er is volgens mij geen actievere peuter dan de mijne! En ach, hij zal misschien geen topsporter mogen worden en ook het leger in kan hij vergeten, maar als dat het maar is. Ik ga dan ook vol vertrouwen de afspraak tegemoet morgen, ik weet 99% dat hij goedgekeurd gaat worden :)