8 jaar geleden

Dit klinkt niet als een man die je graag bij je kind wil hebben. Of ie nu de vader is of niet. Hij heeft een psych nodig....!

8 jaar geleden

tja, wie niet wil die heb al word er wel eens gezegd toch? Soms is het beter om geen vader te hebben, maar het is zeker niet makkelijk! Sterkte en succes!

8 jaar geleden

Ik begrijp het... Vooral je pogingen om je kind een vader te geven.. Maar deze situatie is zo onstabiel, waardoor ik denk dat je maar beter kunt doen wat goed voelt voor JOU! Ruziemaken met de kleine erbij.. Hij die kwaad over je spreekt tegen je zoon.. Dit klinkt niet gezond en hoe ouder hij wordt, hoe meer hij gaat begrijpen. Dus dit is een giftige situatie voor hem.. Dit is het punt waarop je af kunt wegen of je hem gelukkiger of ongelukkiger maakt met een 'vader' als deze... Heel veel sterkte... Maar weet wel dat alles uiteindelijk goedkomt..

8 jaar geleden

Wat een vreselijke man!! Maar zo veel mogelijk ontlopen! Als je zoon straks oud genoeg is en het is nog zo, moet je zoon zelf maar beslissen wat hij met deze situatie aan moet. Toch? Zo lang je ex zich op deze manier gedraagd doe jij er als moeder GOED aan om je zoontje hier niet in mee te slepen! Succes en knuffel!