El83's avatar
4 jaar geleden

Erg herkenbaar. Hier twee zoons met hetzelfde probleem. De jongste zit nu ook nog bij kentalis en gaat in november ook naar het sbo. Dat was wel even slikken

Scarlett Sue's avatar
4 jaar geleden

Herkenbaar. Mijn dochter heeft ook een vroegbehandelingstraject gevolgd bij Kentalis. Ik was erg tevreden over het traject. Na de vakantie gaat ze naar speciaal onderwijs. (Auris Florant). Ze wordt bijna 4. Als ik haar spraak vergelijk met een jaar geleden is dat echt een wereld van verschil. Wij kunnen haar goed verstaan, voor de buitenwereld is het vaak nog lastig. Daarom ook speciaal onderwijs, een klein klasje met 9 kindjes, waar ze gezien wordt en niet wordt ondergesneeuwd door 25 mondige en talige kleuters. 😉 Ze is namelijk nogal teruggetrokken in vreemde en nieuwe situaties. Succes met alles!

Anna o's avatar
4 jaar geleden

Wauw vind dit zo fijn om te horen. Onze zoon begint volgende week met het traject na heel veel onderzoeken. Hij snapt alles en kan alles alleen het praten lukt hem gewoon niet. Hoop dat het zoveel voor hem zal doen. Dankjewel voor je verhaal!

Wing21's avatar
4 jaar geleden

Heel herkenbaar mijn dochtertje zit in dezelfde situatie. In het begin had ik ook zelf moeite mee nu heb ik het losgelaten we zien wel hoe het loopt. Zij praat nu veel meer 😁. Gaat begin schooljaar starten met groep 2 lekker in een groepje van 14 kindjes die zij ook al kent van vroegbehandeling en groep 1. Zij heeft het super naar haar zin daar.