6 maanden geleden

Omg wat lees ik hier allemaal ik kom net van de ziekenhuis had vijf dagen opname omdat ik altijd duizelig ben moe misselijk hoofdpijn hart kloppingen, alle testen in het ziekenhuis gehad alles in orde niks terug gevonden maar toch ben ik ongerust en ben ik net aan het nadenken of het door de koperspiraal kan zijn, ze zeggen van niet maar hierbij twijfel ik nu met al die berichten te lezen op het internet ik moet zelfs mu pillen nemen voor mijn hart 🤨 terwijl mss dat niet nodig is het is nu ondertussen al vierde keer dat ik dit spiraal laat plaatsten maar nooit aan gedacht dat de klachten hierdoor kunnen zijn… 🧐🧐🧐🧐

6 maanden geleden

O

3 jaar geleden

Ja indd beter dan niets haha ik krijg mijn man niet zover die haat/is bang voor ziekenhuizen. Mijn hb is ook erg laag daardoor ben ik ontzettend moe steeds. maar ik zeg al zal me niks verbazen als dat ook door de spiraal komt.

3 jaar geleden

Op dit moment alleen condooms, niet ideaal maar beter dan niets. Wil zelf ook niets meer in mijn lijf omdat ik er slecht op reageer. Ik hoop dat mijn man op een dag zich laat steraliseren maar op dit moment staat hij er (nog) niet achter. Omdat het voor een man bijna “niets” voorstelt ten op zichten van een vrouw zou het fijn zijn als hij het liet doen. Maar ik sta er ook wel open voor om het te doen maar nu nog niet.