9 jaar geleden

Sorry voor mijn late reactie. Maar inderdaad, je borsten ontploffen af en toe bijna. Een warme douche en tegelijkertijd borstmassage zodat het overtollige wegloopt doet al veel en voorkomt ook ontstekingen. Ik heb ook de ergste stuwing weg gekolfd. Hoe graag ik stiekem ook één van de meisjes aan wilde leggen, ik moest me ertoe weerhouden om dit te doen omdat je anders het hormoon aan blijft maken waardoor je 3 uur later weer vol bent. Inmiddels ben ik er redelijk aan gewend en begin ik ook wat meer tijd voor mezelf te krijgen dat is dan ergens wel weer een voordeel. Maar ik heb het echt met alle liefde gedaan. Geniet er nog even van zolang je het kan geven.

9 jaar geleden

Borstvoeding geven is zo intiem, ik kan het me goed herinneren met mijn meisje. Het zijn de mooiste herinneringen en momenten die ik met haar had. Toen ze overleed (8 weken wiegendood) moest ik in 1x stoppen. Oh dat was verschrikkelijk, gelukkig kreeg ik er medicatie voor. Nu in verwachting van nummer 2 en hij gaat ook bv krijgen. Ik wil die intieme mama kind momenten niet missen. Een vriendin van mij heeft ook een tweeling, haar twee meiden zijn nu ruim een jaar en nog steeds krijgen ze bv. Ik vind het heel knap dat jullie het doen en kan het helemaal begrijpen.

9 jaar geleden

Inderdaad een mijlpaal! Mooie blog. Geniet van je prachtige meisjes!

9 jaar geleden

Wow, in twee weken afbouwen... ontploffen je borsten dat niet?! Gekke vraag, nooit gedacht dat ik die ooit zou stellen, sorry dus... Mijn dochter is nu bijna 7 maand en omdat ze nu iedere dag fruit en groente erbij krijg, mag ik ook afbouwen. Vind het vreselijk! En jij dan in zo'n korte tijd... respect. Ik wil ook even kwijt dat ik het geweldig vind dat jij je tweeling zo lang zelf hebt gevoed want inderdaad; tegenwoordig lijkt het vreemder om borstvoeding te geven dan flesvoeding. Het zal wel een eeuwige voortdurende discussie blijven: borstvoeding vs flesvoeding. Ach ja.... Geniet van je meiden en de band die jullie samen hebben opgebouwd. Veel geluk samen!