6 jaar geleden

Hoi! Wat komt mij dit bekend voor. Echter heb ik een zoontje die echt een meisje wil zijn.. Hij is nu 5 jaar en 7 mnd. Hij heeft dit gevoel ook al zeker vanaf zijn 2de/3de jaar.. En van ons mag hij ook een meisje zijn thuis en op vakantie, of als we ergens naar toe gaan, Op school is hij een jongetje. Alhoewel hij daar eerlijk verteld dat hij een meisje wil zijn en soms zelfs zegt dat hij een meisje is.. zoveel om te vertellen..

7 jaar geleden

Waaaauw wat een onwijs lieve reacties! Ik vond het best spannend om zo open te vertellen over Saar. Ook omdat mama's hier soms nogal fel kunnen zijn, maar deze reacties doen me goed! :) Bedankt.

7 jaar geleden

Ja, dat was direct wat ik ook dacht. Ik wilde nooit poppen, speelde altijd buiten en had een bloedhekel aan roze en aan lang haar... Maar goed, uit 1 minicolumn kan ik natuurlijk niet lezen wat moeder elke dag ziet. Moeder ziet het herle plaatje.

7 jaar geleden

Dit maakt Saar toch niet meteen een jongen, omdat ze dit zegt of met jongens speelt. Mijn ene dochter is een echte diva en de andere speelt ook liever met jongens.. Dat maakt haar nog geen jongen. Maar goed dat jullie alles nu wel een betere plaats kunnen geven! Het geluk van je kind staat toch bovenaan! Maar geef het wel tijd...