6 jaar geleden

Super lieve reacties! Thanks! Jullie geven me kracht :)

6 jaar geleden

Wat dapper dat je dit met ons wil delen! En wat doe je het goed om je kind te laten zijn wat zij wil zijn Kan er niet over mee praten hoe moeilijk die omschakeling zou moeten zijn voor jou/jullie maar echt dapper en je kan op jezelf dan ook wel heel trots zijn! Ik heb gisteren toevallig een vlog van een meisje zitten kijken die geboren was als jongen maar zich een meisje voelde en als ik dat verhaal zo hoorde heb ik echt te doen met de gene die zo met zichzelf in de knoop zitten Daarom zo knap hoe je er als moeder mee om gaat alle lof voor jou!

6 jaar geleden

Ik snap het wel hoor. Onze zoon is weer op een andere manier anders en ook wij hebben zo onze vragen of hij gelukkig zal worden en of hij geaccepteerd gaat worden in de maatschappij. Je kunt niet meer dan alles stap voor stap doen, denk ik, en maar accepteren dat je kind anders dan andere. Ooit zal het goed komen...... Heel veel moed en kracht. Soms kun je dat ook gebruiken naast te weten dat je het goed doet.

6 jaar geleden

Wauw wat ben jij een topper! Ik heb in 1x al je blogs gelezen. Met tranen in me ogen en heel veel respect! Wat mooi dat je voor je kinds geluk gaat en daarin een weg aan het zoeken bent! Dit lijkt me ontzettend zwaar en moeilijk! En logisch dat dit voor saar maar ook voor jullie als ouders een lang acceptatie proces is! En je mag echt wel af en toe emotioneel zijn of er door heen zitten het is namelijk niet niks! En zal tijd nodig hebben! Zoals iemand anders al zei, ook stukje rauw proces! Tis toch een andere toekomst dan dat je had gedacht! Maar ik ben ontzettend trots op jullie dat jullie kiezen voor saars geluk! En hoe moeilijk het ook nog word, want je zal helaas nog veel bergen en beren op de weg tegen komen! Luister naar je gevoel en naar saars gevoel! Samen gaan jullie dit avontuur en de wereld aan en samen staan jullie sterk! Ik wens jullie heel veel sterkte en je bent een top moeder! X