7 jaar geleden

Bedankt weer voor alle lieve reacties! Ik lees ze nu pas, aangezien we lekker op vakantie zijn geweest. Maar ik ben nog steeds erg blij met jullie lieve reacties, daarom wilde ik toch graag nog even reageren. Het doet me goed om te zien dat jullie zo meeleven. Het blijft nameljik toch lastig om er zo open over te zijn, maar het voelt goed.

7 jaar geleden

Zo super hoe jullie op haar reageren. Dit geeft haar het zelfvertrouwen die zo nodig is in deze soms zo rare wereld. Kinderen zijn heel puur. Zij denken niet in hokjes. Niet in hij of zij. Dat zij nu alle ruimte krijgt om haarzelf te zijn. Dat is wat telt. Respect voor jullie!

7 jaar geleden

Ik begrijp dat het moeilijk is om met mensen te maken te krijgen die het niet snappen of er niet mee om kunnen gaan. Maar ik vind het geweldig te lezen dat jullie gaan voor het geluk van jullie kindje wat anderen ook zeggen of doen! Vanuit mij is dat het beste wat je kan doen! Als ouders een gelukkig kind hebben zijn ze geslaagd met vlag en wimpel in de opvoeding als je het mij vraagt. Ik neem mijn hoed af voor jullie!

7 jaar geleden

Even complimenten voor jullie...wat doen jullie dit knap. Wat een eerlijke blog. En natuurlijk vind je het spannend hoe de rest van de wereld zich tegenover jouw kindje gaat gedragen... Dat is nu eenmaal de angst als ouder wanneer je kind niet hetzelfde is als de norm. Heel veel geluk toegewenst (zo te horen is dat er ook steeds meer)