's avatar
8 maanden geleden

Mijn neefje en nichtje hebben hetzelfde. Laat jezelf niet wegsturen in een flut zkh als het JBZ. Laat je verwijzen naar een kinderrevalidatie arts. Bij mijn neefje waren we te laat en die kan nooit meer normaal lopen of fietsen. Bij mijn nichtje waren we op tijd. Met beugels een aangepaste schoenen is het probleem opgelost. Nu kan ze alles normaal. Please laat het er niet bij zitten.

's avatar
8 maanden geleden

Oh wat naar om te horen. Ik ben zelf kinderfysiotherapeut (in jullie omgeving) en ik herken dit beleid ook niet. Ik weet niet bij welk cb je zit. Maar de meeste cb zijn heel toegankelijk voor doorverwijzen. Zeker in combinatie met de kinderfysio. Maar daar heb je natuurlijk nu niks aan. ik vind het erg naar voor jullie dat het zo is gelopen. Maar de kinderfysios in het jbz zijn erg kundig! Hopelijk geeft je dat een fijn gevoel.

's avatar
8 maanden geleden

...ging dit normaal? Mijn zoon heeft Cerebrale Parese en daardoor ook verkorte kuitspieren. We lopen met hem al vanaf het begin bij Klimmendaal. Ook heeft hij in het verleden paar keer gips gehad en draagt hij nog steeds spalken.

's avatar
8 maanden geleden

Idd. Slechte kinderarts die dit gewoon er laat zijn. Iedere week die dit langer duurt hoe groter de blijvende schade is. Mijn broer loopt ook met zijn kinderen bij een revalidatie centrum.

's avatar
8 maanden geleden

Ik ben wel benieuwd hoe de bevalling van haar is gegaan. Ging dit n

Mommy2kidsDanielle's avatar
8 maanden geleden

Bevalling duurde lang maar verder wel zonder complicaties