8 jaar geleden

Hallo Noor, Bedankt voor je reactie! Ik wilde de tatoeage op een plek laten zetten waar ik ook daadwerkelijk mijn kinderen gedragen heb. Dat vond ik een mooie symboliek. Maarrrr.... ik heb al een tatoeage op mijn buik! Dat ging dus niet (vond ik te druk worden). Toen bedacht ik me dat beide kindjes bij mij ver naar achteren lagen, ik enorme rug weeën heb gehad bij de eerste en dat beiden altijd hun best deden tegen mijn ribben te schoppen. De plaatsing is dus eigenlijk een beetje een knipoog naar de herinneringen aan mijn zwangerschappen en bevallingen. Dat ik hem zelf niet kan zien, ach dat is soms best jammer maar het feit dat ik weet dat het er staat: dat is genoeg voor mij. Het kruis op mijn schouderblad kan ik trouwens gedeeltelijk zien, maar ook hier is de plaatsing symbolisch. Het staat voor mijn verleden dat ik altijd "op mijn schouders" heb meegedragen. Goede vraag hoor! Groetjes.

8 jaar geleden

Mooi zeg! Ook ik ben een mama van een zoon van 5 met 4 tatoeages... elk puur voor mezelf gezet en op 1 na eigen ontwerp. Ik vind het mooi. Ook ik mijn eerste tatoe laten zetten toen ik 16 was, 2 de toen ik 18 was, 3 de was ik 23 en mijn laatste 3 jaar geleden op mijn 27 ste.... van geen 1 spijt!

8 jaar geleden

Hoi! Ik ben zelf helemaal niet van de tatoeages, maar kan wel waardering uitspreken voor diegene die dit wel willen. Het prachtige vind ik het verhaal erachter, want iedere tatoeage heeft eigenlijk wel een verhaal. Jouw verhaal vind ik ook heel mooi! En de afbeeldingen ook. Ik vind het bijzonder dat je er goed over nagedacht hebt, dat ze bedekt kunnen worden. Ook wel slim, want idd, soms kan het net even niet passend zijn. Niet dat ik dat zou hebben hoor, maar je hebt je punt goed gemaakt. Alleen nog een klein vraagje. Ikzelf zou een tatoeage wel willen zien als hij op mijn lichaam staat. Heb jij dat niet?... Ja, in de spiegel kijken, hihi. Ik snap mensen nooit goed om alles op de achterkant te doen, je ziet er zelf helemaal niets van. Of zie ik dit verkeerd? In ieder geval, mooi artikel heb je geschreven! Groetjes.

8 jaar geleden

Wat heb je dit mooi geschreven! Hier ook 26, 3 kids (9 maanden, 4 jaar en 9 jaar) en tatoeages (en 2 piercings