4 jaar geleden

Wat een stoere meid!! Daar mag je zeker trots op zijn. En wat fijn dat de klas zoveel begrip heeft en haar probeert te helpen. Zonder de spreekbeurt was er wellicht minder begrip geweest. Lieve komt er wel hoor!!

4 jaar geleden

Jij bedankt voor deze warme reactie, daar word ik heel blij van!

4 jaar geleden

wat een mooie en herkenbare blog. Ook ik ben moeder van een dochter met autisme.Uitdagingen voor haar en ons als gezin die erbij horen, ik ken ze. Soms overschat ik haar en soms ook weer niet. Jij laat ook dit weer bevestigd zien. Dank je hiervoor. Wat mooi dat je dochter dit als onderwerp kiest. En de klas ervoor open staat. Dat is iets wat je je dochter gunt. Dank ook voor het delen voor de heldere powerpoint. Hij ziet er helder en top uit.

4 jaar geleden

Wat een warme reactie, daarmee maak je mijn dag beter! Dank je wel. Ik heb een link in de tekst opgenomen, daar kun je de powerpointpresentatie vinden. (Is makkelijker). Vreemd dat je Mel & Co op facebook niet kunt vinden... Misschien als Mel en Co (zonder &-teken)? Veel succes met de presentatie, laat je weten of je er mee aan de slag kunt?