8 maanden geleden

Als ik dit lees zou ik de kinderen zelf laten kiezen... in nederland mogen kinderen vanaf 12 jaar by de rechter aan geven waar ze willen wonen zoals ik het lees wil moeder het niet... en vind ze het wel best zo... want anders zou ze er wel zijn... en als kinderen zelf zeggen we willen niet naar mama dan is het duidelijk toch?

11 maanden geleden

Ik mis achtergrondinfirmatie. Werkt die stiefmoeder of laat ze zich onderhouden door haar partner? En heeft dus alle tijd om zich met de stiefkinderen bezig te houden? Zo ja, waarom werkt de moeder fulltime? Omdat ze dat leuk vindt of omdat ze niet van de alimentatie kan rondkomen? Waarom is ze vaak ziek? Wat is de reden dat ze dichter bij gaar werk ging wonen, maar verder van school?

10 maanden geleden

Wat ook de rede is het is geen rede je kinderen niet te zien of je mee te bemoeien zijn haar kinderen

11 maanden geleden

Lijkt me wel heftige situatie voor de kinderen en voor jou. De reacties hier zeggen meer over hun dan over jou dus niks van aantrekken! Probeer er gewoon te zijn voor de kinderen. Desnoods nog eens gesprek aan gaan met de mama en misschien tot een oplossing komen?

11 maanden geleden

Hou op met oordelen , als je werkelijk het beste voor de kinderen wil bevestigd dan steeds de liefde van de moeder voor haar kinderen ook al denk jij er anders over! Ze houdt van haar kinderen en bijna niets is schadelijker dan tegenover de kinderen je oordelen te laten blijken Dit gaat niet over jou maar over wat goed is voor de meisjes

11 maanden geleden

Dat ze van ze houd merken de kinderen nergens aan.

11 maanden geleden

vind dat je nogal durft te oordelen, als moeder niks laat weten zelf, of er niet bij betrokken wilt worden is het 'houden van' ver te zoeken.