11 jaar geleden

heel gek overweldigend en bijzonder... zo ben je zooo ontzettend hard aan het werken voor 'iets' en zo ben je ineens moeder.. hoe bizar en mooi is dat haha. lekker cliche maargoed... duurt even maar dan heb je ook wat :P haha

11 jaar geleden

Wat een bijzonder verhaal, bevallingen blijven bijzonder hoe dan ook. Wat geweldig dat je nu een zoontje hebt, ik hoop dat je enorm geniet. En inderdaad je bent niet de enige die er lang over doet, ik kwam op zondagavond in het zh terecht omdat in mijn vliezen een scheurtje zat en lichte buikweeen en onze dochter kwam toch echt pas dinsdagochtend vroeg ter wereld. Maar wat een overweldigend gevoel geeft het als je ineens moeder bent, met kippenvel heb ik je verhaal gelezen en beleefd.

11 jaar geleden

Ze hebben op donderdag "ingegrepen" door te strippen en dat gaf de bevalling gelukkig de boost om door te gaan.... hier mijn verhaal http://www.mamaplaats.nl/blog/zwanger/zwanger-zijn/bevalling/ik-wil-mijn-verhaal-graag-delen-pas-op-kan-schokkend-zijn/ Het schokkendste was dat ze wisten dat ik hulp nodig had om de bevalling te laten door zetten en ze hebben me bij Suzannah helaas toch nog van dinsdag tot donderdag laten verblijven in de verloskamers. Ik heb werkelijk gesmeekt om in te leiden en zelfs toen ze een dag bezig waren had ik nog totaal geen ontsluiting en deden ze nog niks. Bevallen is gewoon geen pretje.....maar het resultaat mag er zijn hoor ;-)

11 jaar geleden

Jemig! Dat is echt een eeuwigheid! Dat ze niet hebben ingegrepen! Jaa echt fantastisch dat gevoel! haha