's avatar
1 jaar geleden

Heel herkenbaar verhaal. Onze dochter is met 32 weken geboren. Ik lag al met 26 weken in het ziekenhuis met HELLP-SYNDROOM. Erg spannende tijd geweest. Maar gelukkig is alles goed gekomen! En is ze nu een grote dame van 10 jaar! Zelf hierna ook Emdr therapie gehad om alles te verwerken, misschien een tip voor jou. Sterkte met alles!

's avatar
1 jaar geleden

Heel herkenbaar verhaal.

DDL's avatar
1 jaar geleden

Ik herken alles uit duizenden! Ik had helaas ook pre eclampsie, en pas achter gekomen bij 37+ weken. Opeens werd ik blind waardoor we er achter waren gekomen. ik herken het stukje zo goed dat mensen het vaak niet begrijpen en dat ze denken oké je bent bevallen het is voorbij! Dat is helaas bij lange na niet aan de orde.. beterschap en ik hoop dat je gauw weer de oude jij mag worden met jullie prachtige jongen🩵 hier werd mijn meisje met 2360 gram geboren. Ik vond het ontzettend eng allemaal!

Mama93's avatar
1 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie! Het is nu 2,5 jaar geleden en ondervindt dagelijks nog de gevolgen, ondanks dat het goed gaat hoor! Helaas was er inderdaad heel veel onbegrip wat best wel pijn deed.. het was ook heel spannend en eng inderdaad. Hoe gaat het nu met jou?