5 jaar geleden

Hoi! Ik hoop dat alles goed met je gaat? Wellicht log je hier nog eens in: ik zou graag met je in contact komen. Heb hetzelfde als jij na de bevalling en ben erg benieuwd hoe het je nu vergaat...? Misschien ontvang je een melding van dit bericht

5 jaar geleden

Ik duim heel hard met je mee dat het nu eindelijk eens goed mag gaan!!!!!

5 jaar geleden

Luister goed naar je lichaam. Herstellen kun je namelijk maar 1x doen (letterlijke woorden van mijn baas). En mocht je twijfelen of het niet teveel is, neem zelf contact op met de arbo en overleg. Ik ben zelf herstellende van een dubbele wervelbreuk en als ik ff vastzit in opbouw of het niet vertrouw, geven ze mij echt goed advies. Had dat niet verwacht na alle verhalen die ik over de arbo hoor.

5 jaar geleden

Blijft wel een heftig verhaal om te lezen! Hoop dat je er nu eindelijk goed uit komt en weer kunt gaan opbouwen. Denk vooral goed om jezelf en vwb het opbouwen op je werk, luister hier ook goed naar je eigen lijf. Ik weet zelf als werkgever dat je niet verplicht kan worden om meer te werken dan je aankunt, het opbouwschema vind ik al vrij heftig in vergelijking met wat ik vaak mag voorstellen naar mijn personeel toe. Ook al is het voor jezelf en je werkgever niet leuk als het niet snel gaat, je bent nog verder van huis als het weer open gaat door overbelasting. Succes!