8 jaar geleden

Ik herken dit zoooo Maar gelukkig heb ik het een plekje kunnen geven. Ik was binnen 8 weken mijn 25 kilo kwijt en dat was niet omdat ik dik was maar een grote baby had en veel vruchtwater, maar het doet niet niks met je lichaam helaas. Maar nu iedere keer weer als het over lichamen gaat met mijn vriendinnen zegge ze jaaaa maar jij hebt een kind gehad en dat brengt mij steeds terug op de gedachte, ik mag eigenlijk we heel tevreden zijn!!

8 jaar geleden

Ik zeg regelmatig t enige wat ik mis van t zwanger zijn zijn mijn borsten. Had een mooie b niet veel maar t was goed tijdens zwangerschap een mooie volla c daarna porno tietdn geweldig vond ik het en me vriend ook. Zwangerschapkilos waren er binnen 2 weken of en al snel 4 kilo extra bewust. En voor zwangerschap ook 10. Maar weet zeker dat t 1 kilo borst is geweest ( waarom geen buikvet!) Met 1.83 en 68 kilo dus mooi gewicht op klein buikje en heupen na. Maar mijn borsten mooi nee elke keer als ik ze in de spiegel zie wordt ik er niet vrolijk van maar me vriend zegt t goed te vinden en verklaard mij voor gek. Ach ja lang leven de push up bh!

8 jaar geleden

Zooo herkenbaar. Ik woog voor m'n eerste zwangerschap 65 en 1.69 .. Na mn zwangerschap 48 door de bv. En mensen waren 'jaloers' terwijl ik mn oude gewicht mistte. Nu zwanger van de tweede en voor de zwangerschap 54 kilo en nu 31 weken zwanger en 61 en ik hooooop dat het blijft zitten. Mn C cup is na de bevalling van dochterlief nooit terug gekomen en god wat was ik onzeker! Ik wou ook borst en billen!!! We gaan zien wat er nu 'overblijft'. Maar dochterlief zegt geregeld 'oh mama, wat ben je mooi' en ik geloof dr! Kinderen zijn eerlijk! Maar ja wou ik wat voller zijn? Absoluut!

8 jaar geleden

Ontzettend leuk geschreven. En goed ook dat je in laat zien dan 'perfecte vrouwen' ook onzekerheden (mogen) hebben. Zo is het ook!