's avatar
7 jaar geleden

Oo lieve limili ik herken je verhaal ik zelf heb ook een eerstoornis binge eating disorder Zelf ook in behandeling geweest bij diëtist en psycholoog Maat dit alles heeft niet geholpen ik zelf ben nu in behandeling bij een kliniek voor eetstoornissen. En het helpt ! Misschien ook voor jou een optie ? Het is 1 x in de week een halve dag ggz rivierdijnen eetstoornissen ursula Ik hoop dat je hier iets aan hebt succes !

's avatar
7 jaar geleden

Ik ben ook veelste dik. Baal er ook zo van! Vorig jaar 15kg afgevallen nu is er weer 5 bij. Vooral mn buik, lijk wel zwanger. Hoe kunnen we elkaar helpen en steunen?

's avatar
7 jaar geleden

Ten eerste wat ontzettend dapper dat je jouw verhaal zo durft te delen! Zelf heb ik geen eetstoornis of iets maar in mijn familie heb ik wel iemand die al jaren kampt met overgewicht en geen flauw benul heeft waar en hoe die moet beginnen. Nl mijn vader. Hij is 1.83 m en ruim 140 kilo. Inmiddels ook hartpatiënt en dus des te belangrijker dat hij wat kilo's kwijt raakt. In het verleden heeft hij Herbalife gedaan. Hiermee is hij toen 30 kilo afgevallen. Helaas zitten er inmiddels alweer meer dan dat aantal kilo's aan. Mijn man en ik hebben hem geprobeerd te helpen. Hij at toen destijds 3x per week bij ons zodat hij een gezonde en gevoede maaltijd binnen zou krijgen. Bij hem ligt het probleem namelijk echt bij het avond eten. Als hij thuis kwam uit zijn werk (Hij is alleenstaand) had hij geen zin om te koken. Dus makkelijk is dan even nar de Chinees, een pizza of langs de MacDonals. Helaas was de oplossing van korte duur. Hypnotherapie heeft hem wel wat verder gebracht in het uitzoeken waar her eet probleem ligt bij hem (misschien ook wel een tip voor jou) Je moet er alleen daarna wel wat mee doen uiteraard. Dat deed mijn vader alleen op de korte termijn. Hij weet heel goed wat wel en niet goed voor hem is hoor maar de stap zetten is het aller moeilijkste. Ik wil je heel veel succes wensen in jouw avontuur hierin. En mocht je tips hebben gedurende de weg hoor ik ze graag! You go girl!

's avatar
7 jaar geleden

Ik herken veel van mezelf in je verhaal. Heb wel de stap naar een diëtist gezet, maar dat is niet genoeg helaas. Ik ga graag met je mee op deze goede weg!