6 jaar geleden

Ik kan zien dat je op 13 juli een nieuwe Blog heb gepost. Alleen kan ik hem niet openen?

6 jaar geleden

Hang in there! Wat heftig moet dit voor je zijn. Als ik lees wat je beschrijft, kan ik alleen maar hopen dat het beter met je gaat. Dat er een behandeling is gestart die aanslaat. Dat je misschien wel opgenomen bent omdat je daar het veiligst zou kunnen zijn. Je verleden is verschrikkelijk. Je brein is een bijzonder ding, maar jij bent hier omdat je iets toe te voegen hebt. Je bent waardevol!

6 jaar geleden

Jeetje wat een heftig verhaal zeg. Kan me geen voorstelling maken hoe erg dit voor jou is. Het is jammer dat je vriend niet zo sterk kan zijn om er samen voor te vechten, voor jullie gezin en hopelijk uiteindelijk voor jullie geluk. Ik vind het krachtig dat je hulp hebt gezocht. Helaas worden dingen eerst erger voordat ze beter worden. Hou vol en geef de moed niet op! Er is geen betere moeder voor jullie zoon dus doe geen gekke dingen. Heel veel sterkte, kracht en liefs X

6 jaar geleden

Dit is echt niet jouw schuld. Jij hebt om niks van dit alles gevraagd. Je zoekt zelfs hulp. Ik hoop van harte dat je vriend bijgetrokken is en eens goed berteld is wat het inhoudt: ik snap best dat het voor hem ook moeilijk is en hij er niet om gevraagd heeft, maar zijn reactie vind ik nogal laag. Bah. Sterkte.