mamavaneenmeisje's avatar
7 jaar geleden

ik ben het met je eens. Overal in het leven schuilt gevaar en ze voor altijd in een glazen bubbel stoppen gaat niet. Met deze val heeft dit meisje gewoon enorm veel pech gehad. Hoe zuur dat eigenlijk ook klinkt... Maar ik moet zeggen dat er met skiën toch wel veel ongelukken gebeuren... Een heel aantal jaar terug heb ik 5 dagen geskied. Geweldig vond ik het! Maar ik moet wel zeggen dat ik alle dagen de trauma heli heb gezien. 1 keer zelfs dat hij een paar honderd meter van ons vandaan lande. Gelukkig wel zo ver dat we niets door hadden gehad of zagen.

's avatar
7 jaar geleden

Wat een vreselijk naar ongeluk. Maar ook een vreselijk ongelukkige samenloop van omstandigheden. Kans dat je niet de controle verliest, kans dat je een stukje onderuit glijdt en dan blijft steken kans dat je tegen iemand opbotst, kans dat je in het hek blijft hangen of met je been tegen het sneeuwkanon komt is zoveel groter. Arm meisje, arme ouders! Desondanks gaan wij wel skieen, met kind. Skieen zelf al bijna 25 jaar met een groep en er is 2x iets gebeurd (gescheurde enkelbanden en gescheurde kniebanden). Wij genieten vooral van de sneeuw maar letten we op We nemen onze zoon ook niet mee van hoge pistes of smalle paden!

's avatar
7 jaar geleden

Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd! Mijn dochter van bijna 7 wil heel graag op paardrijden, ook daar dragen ze een cap (helm), maar nog steeds erg gevaarlijk. Ze kan eraf vallen, ze kan een trap krijgen etcetera. Ook lijkt turnen haar heel leuk. Ook daar kan ze van de balk af vallen of verkeerd terecht komen. Het hele leven loop je risicos... We kunnen onze kinderen niet hun hele leven vast houden in de hoop dat er dan niks met ze gebeurd. Gewoon lekker blijven skiën, paardrijden, zwemmen, turnen en noem het maar op. De meeste ongelukken gebeuren nog steeds in en om het huis! Sterkte voor alle betrokkenen en nabestaanden.

's avatar
7 jaar geleden

Ik vind het ook een incident! Nog nooit geskied hoor maar in vergelijking hoe vaak het wel goed gaat is niet opgewassen tegen dat het fout gaat. Hoe erg het ook is! (Ik denk dat het iets verkeerd geschreven is, meisje in Duitsland overleden wat in Oostenrijk ski les had.)