7 jaar geleden

Haha. Nee gelukkig niet die geur vervliegt als het is opgedroogd

7 jaar geleden

Denk dat ik dit als eerste ga proberen, klinkt toch iets kindvriendelijker dan een verfrisser, azijn of HG dat zou ik dan altijd daarna nog kunnen doen. Dankjewel!

7 jaar geleden

Ja dat is ook zoiets, als mensen zich bedenken kunnen ze toch gewoon netjes afzeggen!? Ik snap dat niet hoor. Ik ga even wat dingetjes proberen. bedankt voor de tip!!

7 jaar geleden

Hier ben ik dus ook altijd bang voor. Ik snap gewoon niet dat mensen dit doen!? Je wordt gewoon opgelicht. En bovendien verpesten ze het ook nog eens voor anderen. Ik probeer ook wel eens wat te verkopen maar dit gaat altijd moeizaam. De spullen die ik verkoop zijn merkkleding en echt zo goed als nieuw en dan vraag ik er ook een mooi prijsje voor. Vaak willen mensen niet meer dan een paar euro betalen of ze reageren niet eens..Gebruikte kleding nog wel bruikbaar geef ik het het liefst gratis weg aan mensen die het goed kunnen gebruiken. Helaas zit niet iedereen zo in elkaar. Ik zou echt nooit iets naar iemand durven opsturen waarbij je zo genaaid wordt :( schandalig en je kunt er niks aan doen :(