6 jaar geleden

Gewoon vrede mee hebben dat veel mannen anders zijn en denken dan vrouwen. Praktische zaken lees ik hier, niet erg toch? Ik zie geen anti baby opmerkingen maar vooral veel overpeinzingen. Niet erg joh! Mag hij zich druk maken over de slaap ruimtes en jij lekker kleertjes kopen hihi

6 jaar geleden

Mijn man vond 1 ook helemaal prima, uiteindelijk besloten om rustig aan voor een 2de te proberen. Finn was toen 1,5, toen Finn 2 en een paar maanden was zwanger geworden. En nu komt nr 2 bijna. Het gesprek proberen open te houden en samen de voor en tegens bespreken hopelijk komt het dan vanzelf.

6 jaar geleden

Ik vind dat je er echt samen voor de 100% achter moet staan.

6 jaar geleden

Ik had hetzelfde gevoel al voor mijn eerste 1 jaar is geworden. Mijn man heeft ook heel lang getwijfeld, wel, niet, misschien, etc... Vorige zomer wilde hij er toen echt samen voor gaan, en toen bedacht hij zich weer:( Niet gemakkelijk, maar je kan het niet forceren. Gewoon af en toe weer eens over beginnen, en niet het gevoel geven dat je bent aan het pushen. Dat werkte bij die van mij averechts:p Naar mijn mening is het een goed teken als ze er al over nadenken. De tweede is nu trouwens onderweg, ik ben nu 15 weken zwanger, straks zit er ongeveer 3.5 jaar tussen onze kindjes in.