8 jaar geleden

De eerste stap is het je weer eens bewust zijn.. Ik herken me zo in je verhaal.. Want je bent zo bewust bezig met die weegschaal tot je erachter komt dat je toch alweer weken naar een weegschaal kijkt die toch duidelijk doorslaat naar een kant. Ik heb ook fibro en ben ook mama.. En dat vind ik een lastige combi soms. Ik wist dat ik fibro had voordat ik zwanger was en wij hebben samen heel bewust overwogen of wij wel papa en mama konden worden in doe situatie. Wij hebben toen besloten dat wij de fibro niet ons leven wilde laten regeren.. Maar als je denkt wel even sterker te zijn en even door de pijn heen te gaan.. Zorg je er zelf alsnog voor dat de fibro je leven kan regeren. Wat ik eigenlijk wil zeggen.. Dank je wel voor je verhaal! Ik voelde mij een stuk minder alleen vannochtend.. Toen ik al kreunend uit bed stapte haha. Succes met die weegschaal.. Ennuh soms kan een nieuwe weegschaal in een leuk kleurtje bijvoorbeeld helemaal geen kwaad ;-)!

8 jaar geleden

Ik heb gemerkt voor mezelf dat balans vinden altijd lastig blijft met fibromyalgie. Heb zelf ondertussen 6 jaar de diagnose, maar al sinds de basisschool de eerste symptomen. Zolang je in jezelf blijft geloven en blijft kiezen voor jezelf (alleen als het met jou goed gaat kun je ook voor een ander wat doen), dan komt het allemaal wel goed uiteindelijk. Voor mezelf weet ik ook heel goed dat ik over een paar maanden weer een nieuwe balans moet gaan vinden. Dan komt mijn 1e kleine en dat zal zeker voor wat veranderingen zorgen. Die weegschaal komt uiteindelijk wel weer in balans.

8 jaar geleden

Dank je wel Mylene! Jij ook veel succes in jouw zoektocht....we komen er wel!

8 jaar geleden

Dank je wel voor reactie suus! Leuk dat je me webshop gaat opzoeken. Ik heb veel steun aan mijn lieve man, die het soms ook moet ontgelden in mijn zoektocht maar er altijd is. Mijn ouders zijn ook grote steun en zijn er altijd voor mij en mijn dochter. Dat voelt goed.